Uni Rock Open Air Fest 2008

İçerik buraya taşınmıştır. Yorumları silmemek adına başlığı silmedim...

10 yorum:

  Adsız

25 Haziran 2008 01:33

Hocam iyi hoş yazmışsında metallica çalınmasına yada metallica söleyenlere neden b-k atıyorsun onu anlamadım. tamam adam abarttı da metallica söleyenlerin testamnet den anlamadıklarını nası bilebilirsin, yazıklarını bi kez daha düşün bence....

  Adsız

25 Haziran 2008 09:58

Çoğu, güya "true metalci" arkadaş gibi metallica'ya şahsi bi gıcığım yok, ilk yıllarını hala dinlerim ben de..
Ancak konu testament; yani o yıllarda thrash olarak metallica'ya bir çeşit alternatif olan bir grup ve metallica'dan bence çok çok daha iyi olan bir grup. Çok eskiden tartışırdık biz arkadaşlarla, testament mi metallica mı diye, testament böyle mükemel bir grup, metallica nasıl bu kadar seviliyo vs. diye.
Bilmiyorum testament'le metallica arasında bizim arkadaşlar arasında yaşadığımız gibi somut bir çekişme oldu mu, onlar da birbirlerini bir açıdan rakip olarak gördüler mi hiç?(söze dökmemişlerse bile içten içe mutlaka yaşamışlardır) Ama ben ve arkadaşlarım metallica'yı özellikle o konser boyunca duydukça testament'e haksızlık yapıldığını hissettik.
Ben ve arkadaşlarım diyorum ama testament'i eskiden beri dinleyen herkes benim gibi hissedecek ve düşünecektir.
Testament'in ne olduğunu bilmeyenler ve metallica'ya hala ilah gözüyle bakanlar açıkça birşey bilmiyor demektir.
Kim ne derse desin...

  Adsız

25 Haziran 2008 12:01

laaan off yaaaa param yoktu gidemedim şu festivale yaa. Testament de Ankaraya da gelcek diye bişiler gördüm 24 Performance Hall a gelcek diyodu biletix kendimi onla teselli ediodum o da iptal olmuşş...

  Adsız

25 Haziran 2008 16:13

güzel bir festivaldi, organizasyonda tuvalet, kamp alanı havuz sahne, yiycek vs vs iyiydi. Yemek ve içki fiyatları pahalıydı, o bir gerçek. Sarhoş olmak için arabaya gidip vodka içmiştik.

En beğendim performanslar dt ile opeth di. He dersiniz bana şimdi testament'ın nesi var, ben de thrash metal sevmiyorum arkadaşım diye cevap veririm, herkesin bi zevki var di mi?

Türk gruplardan insistence çok önü açık ve yetenekli bir grup gibi gözüktü bana, her ne kadar hardcore/metalcore fazla sevmesemde beni eğlendirmeyi başardılar. Wall of death de yaptırmaları olaya ayrı bi güzellik kattı.

Bunlar dışında ben o güvenliğin pitbull'unun amına koyim demek istiyorum. Gece gece çadırların arasına girip milletin asabını bozdu, insanları korkuttu, böyle güvenlik olmaz olsun..

  Adsız

26 Haziran 2008 17:55

Crazyshark performanslardan bahsetmiş bnde biraz ruhtan bahsedeyim.. İlk başta; Bu fest benim için çok özeldi.. Gerek böyle bir kadroyla ilk karşılaşım hemde cepte sadece 20ytl ile gidiş. Ne arki aldım yanıma ne de çadır.. İki üç batteniye değişikler ve sandalet.. ve ciddi cddi elenceyi yaşadım. herkesin bna çadır vermeye çalışması mıdır? Yiyecek içki yardımımı mıdır herşey vardı. Bi ruh vardı..
Sonra asıl olay gece yarısı içeri arki sokmak için tel örgüleri küçük anasınıfı makasıyla kesmem oldu.. ertesi gün herkes ordan arki soktuki yardımcı da olduk.. Ertesi sabah yanımıza alabildiğim bulabildiğim kadr kişi ile birlikte "gözleme" yemeğe gittim. Süperde geçti.. Emine ablama teşekkürler ektra sucuklu gözlemler için..
O öğlen bnde para 4 ytl kaldıki yol param sırf 7 ytl!!! Napam napam derken ticarete başvurdum. 2 ytl aldığım birazları 4ten sattım ve nerden baksat 80 ytl para kasandım. Sonra içkiye abanıp orda tanıştığım "4 günlük kamp arkaşaları" ile bitirdik. Çevrede ot döndü extc döndü..
Son gece zaten çok zevkliydi. "Sıçma" muhabbeti altında parkorman kamp alanını tavaf ettik.. O zmn aramızda çok yaratıcı insanlar oılduğnun farkına vardım. Ne laflar sölendi.. Sonra saat 4e doru psycho döndürdük.. ki çok pis muhabbet geçri oyun sırasında..
Hele o "Hellboy" adlı kpeğin zincirlerinin bırakılıp salınması ve bi bayanın gelip köpeği okşaması süper bi duyguydu.. "Doruk Güvenlik" tam anlamıyla göt olmuştu..
Gelen insanlar karakterler tam kafaydı.. gereksiz tipler çok azdı. Ama yok diildi.. "Ohh my tanroş Neden burası böle siyahlı dolu" dien tikiler de vardı. Ama amaçları farklıydı. çadırlarla geçirdiler vakitlerini..
2. günü levent kaptanın anlattığı hikayelerde başka bi güzeldi.. Gezdiği kültür ve hatunları çok hoş bi şekilde anlatıp gönüllerimi kazandı.. gördüğü her kişiye ot takdim etmesi süperdi..
Havuza şişme kadın getiren ve sırtına içki kemeri takan ayrıca konser sırasında iç çamaşırları havaya atanalra da sevgiler saygılar..

  Adsız

26 Haziran 2008 19:02

yazıda farkettiğin 1 -2 noktayı düzeltmek istiyorum. Soul Sacrifice'in bateristi grubun kendi elemanı. Aynı zamanda Catafalque'ın da bateristidir kendisi.

  Adsız

26 Haziran 2008 21:18

alper, çok saol yazdıkların için...

utferd; saol bilgilendirdiğin için. Ama ben profosyonel olmasa da bateristim, yanımdaki arkadaşlardan biri de bateristi, diğer şarkılarda sırıtmadı evet ama ilk şarkıda batery berbattı..kesinlikle uyumlu değildi.

Baterist de katafolk'unmuş.black tooth değil, onu da başka yerden öğrenmiştim, düzeltecektim ki yazmışsın...

saolun yazdıklarınız için tekrar arkadaşlar...güzel bir organizasyon oldu bu yaz için...

  Adsız

27 Haziran 2008 23:48

Bazıları dediğin gbi testament e karşı çıkmış ama kim ne derse desin festivaldeki en iyi performans onlarındı kafamın herkez gibi güzelliğinden hatırladığım kadaryıla dark tranquillity de fena sayılmazdı. Pentagramın bostancıda verdiği konserden sonra bu performansını hiç beğenmedim. festivalin ağrızaları güvenlikler piçliklerini özellikle gidicemiz gün gösterdiler nerdeyse çadırları yuvalayarak kovalicaklardı. cebimde fazla bile gelir diyerek götürdğüm 200 ytl festivalde uçtu gitti yetmedi bile. güzel festivaldi eğlenceli geçti.

  Adsız

28 Haziran 2008 10:44

Organizasyon güzeldi bence de fakat güvenlik işin içine s*çıp attı. Saat 10dan önce 12den sonra dışarı çıkılmaz dışarı çıkanlar 12den önce içeri giremez falan filan gibi daha bir sürü saçma sapan kurallar vardı (insan gibi davranmamaları da cabası)
Ama çıkan gruplar tüm bunlara değerdi şahsen bir DT hastası olarak son gün 10 ytlye sahne önünden izleme şansım oldu :D Sanırsam Nirvanaya ulaştım (At The Gates i de ölmeden canlı canlı izleyebilsem keşke)

Alt gruplara yorumum çoğunu beğendim seçimleri doğru yapmışlar büyük grupların tarzına göre death gruplarımızdan iyilerini seçmişler yalnız Insistence'ın solistine kıl oldum saçma sapan konuştu herif kafa sallarken arka tamponu da sallıyodu ona bi anlam veremedim ayrıca giydiği kıyafet amam yarabbim kumaş pantolon beyaz çorap boyacı şapkası ve gömlek tarzında bi t-shirt hay kör olaydım da görmez olaydım

Neyse çok konuştum ben son sözüm Crazyshark'a
Olm gittin DT'de kaydın insan Opeth'de falan kayar çok şey kaçırdın çoookk :D

  Adsız

7 Temmuz 2008 14:06

"Sanırım çadırlarına bile gitmeden 3 gün boyunca en önde, oturmadan dikilen bikaç kişilik ergen tayfa vardı. hepsi embesildi..saçmalardı.."

En önde sabahtan akşama yer tutan bi'kaç kişilik ergen, embesil(!?), saçma(!?) tayfa (bende onlardan biriydim..) olduğu gibi konser sırasında abazanlığı tutan en öne geçmek için çeşitli yöntemler deneyen (pogo, itip-kakma vb.) hayvanatlar da vardı.